Blog

Dezinfecție și igiena mâinilor

vineri, 25 mai 2018 13:52:22 Europe/Bucharest

În cadrul instituțiilor medicale, Diversey oferă produsele și expertiza necesară pentru a reduce riscul de infectare și pentru a îmbunătăți rezultatele prin soluții complete de curățare, dezinfecție și igienă a mâinilor.

Combină produsele de clasă mondială, cele mai bune procedee, instrumente de instruire a muncitorilor și soluții de audit pentru a optimiza rezultatele și pentru a ajuta clienții din domeniul sănătății să își rezolve cele mai mari provocări:

Prevenirea infecțiilor

Îmbunătățirea eficienței operaționale

Îmbunătățirea siguranței în întreaga unitate

Satisfacția pacienților / cadrelor medicale

Noile dezinfectante cu un singur pas, Oxivir Excel și Oxivir Plus Spray, au scopul de a crea un mediu mai sigur pentru pacienți și sunt deja lăudați de profesioniștii din domeniul sănătății pentru numeroasele lor calități.

Bazate pe tehnologia Accelerated Hydrogen Peroxide (AHP®) și eficiente în doar 1 minut, acestea sunt opțiuni durabile, deoarece ingredientele lor active se descompun în apă și oxigen. În plus, au fost testate la cele mai recente standarde europene care garantează că acestea sunt inofensive pentru sănătate.

În conformitate cu Regulamentul privind produsele biocide (BPR), Oxivir Excel sa dovedit a fi cea mai bună alegere pentru utilizarea zilnică și este eficient împotriva bacteriilor, precum și a virușilor înveliți și neînveliți. Este disponibil pentru prima dată, pentru tehnologia AHP în Europa, sub formă de șervețele.

Citește Mai Mult
Postat De: shop manager

Oaspeții caută restaurante ecologice

vineri, 27 aprilie 2018 11:27:56 Europe/Bucharest

Conform celor mai recente cercetări ale brandului Tork, 55% dintre oaspeți preferă, și chiar caută în mod conștient, unități gastronomice și restaurante sustenabile. Pe lângă alimentele achiziționate din surse responsabile, serviciile suplimentare și calitatea echipamentului utilizat influențează de asemenea impresia creată cu privire la restaurant. Puteți demonstra angajamentul oaspeților Dvs. chiar și cu detalii mici, dar importante, cum ar fi aspectul mesei. Completați felurile de mâncare cu șervețele naturale.

Citește Mai Mult
Postat De: Vision Clean

Diversey este lider in domeniul curateniei

marți, 6 martie 2018 13:07:00 Europe/Bucharest

Diversey este lider in domeniul curateniei, ceea ce ne face sa fim solutia optima pentru dumneavoastra. Intelegem ce inseamna sa gestionezi cu succes o afacere in domeniul contractarii de curatenie. Este dificil sa oferi servicii de curatenie in actualul mediu economic. Cerintele sunt multiple: economie, calitate si imbunatatirea eficientei operationale. Nivelul nostru de expertiza in domeniu va ajuta sa economisiti timp, resurse si bani. Solutiile oferite de Diversey va ajuta sa va imbunatatiti performanta si profitabilitatea, permitandu-va sa va concentrati pe afacerea dumneavoastra. Ne dorim sa cream un mediu mai curat si mai sanatos pentru dumneavoastra si pentru clientii dumneavoastra.

Postat De: VisionClean

Afișare 3 Articol(e)