Din 2011 perfectiunea si grija pentru oferirea unor servicii si produse de cea mai buna calitate, care sa raspunda celor mai variate cereri, sunt in topul prioritatilor noastre, la fiecare comanda.

Viziunea: Sa contribuim la o viata mai buna, mai sanatoasa si la desfasurarea adecvata a activitatii in medii curate si corect igienizate prin propunerea unor solutii de curatenie profesionale, la standardele cele mai inalte.

Misiunea: Furnizarea de valoare adaugata prin oferirea unor servicii si produse inovatoare in domeniul curateniei profesionale, cu o functionalitate superioara.

Valorile noastre:

-respectarea promisiunilor facute tuturor partenerilor (clienti, furnizori, angajati);

-profesionalism la standard de top;

-integritate;

-onestitate

Suntem o companie romaneasca specializata in prestarea serviciilor de curatenie, precum si in distributia echipamentelor si materialelor de curatenie profesionala, cotate ca fiind nr. 1 in lume, Johnson Diversey.

  • De ce Johnson Diversey?                                                   

Johnson Diversey  este unul dintre liderii de talie mondiala in industria de curatenie si igiena, furnizand solutii destinate igienei alimentare, intretinerii adecvate a locuintelor, spalatoriilor, igienei mainilor si curateniei industriale. Mai mult decat atat, ofera o gama extinsa de servicii cu valoare adaugata, incluzand training-uri si aplicatii de certificare a sigurantei, consultanta si sisteme de auditare a igienei.

Cu o retea de vanzari prezenta in 170 de tari, Johnson Diversey se adreseaza atat clientilor industriali cat si institutionali (restaurante, catering si hoteluri, producatori de bauturi, procesatori de carne, contractori de curatenie, unitati de retail si health-care).

Scopul Diversey este acela de a transforma industria de curatenie prin investitia in cercetare si solutii inovative.

Johnson Diversey  furnizeaza valoare prin sustenabilitate (grija pentru mediu, progresul social, cresterea economica) performanta (eficienta operationala, fidelizarea marcii, profitabilitate) si competitivitatea sa economica (cel mai inalt standard din industrie, integrare perfecta cu obiectivele clientului, expertiza de specialitate, solutii inovatoare la cheie).