Cum cumperi?

Adauga in cos

  1. Alegeti produsul pe care doriti sa-l comandati. Cu un click pe poza produsului veti deschide o fereastra in care veti gasi o prezentare completa a produsului 
    1. Pentru adaugarea produsului selectat in cosul de cumparaturi, apasati butonul "Adauga in cos". Verificati produsele si modificati cantitatea lor daca doriti.
    2. Completati formularul cu informatiile referitoare la transport, facturare, livrare, etc.
    3. La final apasati butonul "Trimite comanda". Trimiterea cu succes a comenzii va fi confirmata printr-un email pe care-l veti primi in cateva minute.

Comanda prin email

In cazul in care nu doriti sa comandati on-line prin "Adauga la cos", trimiteti-ne comanda dumneavoastra la adresa de e-mail comenzi@visionclean.ro

O  data cu trimiterea comenzii, va rugam sa trimiteti si datele de facturare, adresa de livrare, contactul persoanei ce se va ocupa de primirea comenzii.


Comanda telefonica

Pentru a comanda telefonic, va rugam  sa ne contactati, la unul dintre numerele de telefon unde echipa noastra va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare:  0725578051 / 0720341946

Livrare

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, asigurati-va ca datele mentionate in comanda sunt complete si corecte. 


Comenzile primite pana in ora 10 (a.m), sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare. In zilele nelucratoare, comanda se va procesa in ziua lucratoare imediat urmatoare.

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea comenzii, de cantitatea comandata si de programul curierului.

Livrarea bunurilor se face exclusiv pe teritoriul României si nu se va accepta decat o singura adresa de livrare pentru fiecare comanda.

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania, in functie de localitatea de destinatie.

Livrarea se va face, in mod gratuit, pentru comenzi de peste 700 lei in limita a 20kg, in orice judet al tarii unde exista centru al firmei de curierat, prin intermediul Ugent Cargus sau Fan Courier. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepe taxe suplimentare. 

Livrarea va costa 25 Lei/TVA, pentru comenzi mai mici de 700 Ron in limita a 20kg, in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent Cargus. Livrarea se face prin serviciul Curier Rapid, in 48 ore. 

Exceptie fac comenzile atipice, coletele cu greutate mai mare de 20kg, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele, carucioarele de curatenie si eurocontainerele mari).

Produsele vor fi livrate direct la adresa specificata in comanda. Impreună cu produsele comandate, veti primi si factura corespunzatoare, pe care va rugam să o pastrati.

In cazul in care comanda dumneavoastră este intarziata sau nu ajunge pana la data programata, va rugam sa ne contactati.