Livrare

Livrarea bunurilor se face exclusiv pe teritoriul României si nu se va accepta decat o singura adresa de livrare pentru fiecare comanda.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, asigurati-va ca datele mentionate in comanda sunt complete si corecte. 

Comenzile primite pana in ora 10 (a.m), sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare. In zilele nelucratoare, comanda se va procesa in ziua lucratoare imediat urmatoare.

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea comenzii, de cantitatea comandata si de programul curierului.

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania, in functie de localitatea de destinatie.

Livrarea se va face, in mod gratuit in Bucuresti pentru comenzi de peste 150 RON  fara TVA si in tara pentru comenzi de peste 700 RON fara TVA in limita a 20kg, in orice judet al tarii unde exista centru Urgent Courier, prin intermediul Curier Rapid. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepe taxe suplimentare. 

Livrarea va costa 25 Lei cu TVA inclus, pentru comenzi mai mici de 700 Ron fara TVA in limita a 20kg, in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier / Urgent Cargus. Livrarea se face prin serviciul Curier Rapid, in 48 ore.

Exceptie fac comenzile atipice, produsele grele, de volum ce necesita un transport special (europubelele, carucioarele de curatenie si eurocontainerele mari).

Produsele vor fi livrate direct la adresa specificata in comanda. Impreună cu produsele comandate, veti primi si factura corespunzatoare, pe care va rugam să o pastrati.

In cazul in care comanda dumneavoastră este intarziata sau nu ajunge pana la data programata, va rugam sa ne contactati.