Curatenie zilnica de intretinere

Operatiuni principale:

 • aspirarea, spalarea, degresarea si lustruirea diverselor suprafete;
 • colectarea, sortarea si depozitarea selectiva a gunoiului; curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare;
 • stergerea prafului de pe mobilier si echipamente electronice;
 • curatarea tocurilor, usilor si tamplaria geamurilor, aspirarea mochetelor si covoarelor, odorizarea incaperilor.

Curatenie generala

Pe langa operatiunile curateniei de intretinere la curatenia generala se mai adauga curatarea mecanica a suprafetelor cu masina monodisc, spalarea geamurilor, curatarea tuturor corpurilor de iluminat, instalatiilor de aer conditionat, a prizelor, intrerupatoarelor si a caloriferelor, curatarea exterioara a cuptoarelor, aragazelor, frigiderelor, curatarea tuturor suprafetelor din inox, PVC, PAL,PFL.
Este indicata efectuarea unei curatenii generale inainte de inceperea prestatiei permanente pentru a asigura nivelul de curatenie dorit printr-o curatare profunda si sistematica a tuturor suprafetelor.

Curatenie industriala

VISION CLEAN  va ofera o gama larga de servicii de curatenie de intretinere dedicate  sectorului industrial de care aveti nevoie pentru a creste eficienta, productivitatea si profitabilitatea Comapaniei Dumneavoastra.
Curatenia industriala se refera la curatarea interioara pentru toate tipurile de cladiri, inclusiv a spatiilor administrative din fabrici, uzine, depozite logistice, depozite de marfuri, showroom-uri, hale industriale, diverse spatii de productie si depozitare, intretinerea parcarilor.

Curatenie dupa evenimente

Serviciile de curatenie dupa evenimente cuprind:

 • aspirarea, spalarea, degresarea si lustruirea diverselor suprafete;
 • curatarea mecanizata a pardoselilor cu masina monodisc, aspirarea si spalarea chimica a mochetelor si a covoarelor prin metoda uscata cu spuma sau umeda (injectie-extractie) cu detergenti biodegradabili;
 • colectarea, sortarea si depozitarea selectiva a gunoiului;
 • stergerea de praf a obiectelor din incapere;
 • curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare si a oficiului de masa;
 • curatarea prin stergere manuala in regim semiumed/uscat a tuturor suprafetelor din inox, PVC, PAL, PFL, maturare spatii exterioare.

Curatenie dupa constructor

Serviciu specializat de curatenie pentru indepartarea urmelor lasate dupa constructie.

Operatiuni principale:

 • curatarea resturilor ramase dupa constructor;
 • eliminarea foliei de  protectie de pe mobilier si pardoseala;
 • aspirarea, spalarea, degresarea si lustruirea pardoselilor;
 • curatarea mecanizata a pardoselilor cu masina monodisc;
 • curatarea ferestrelor, a pervazurilor, a usilor si a tocariei;
 • curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare si a oficiului de masa.

Servicii speciale

Servicii Speciale :

Spalare chimica mocheta/covoare: Serviciu prestat cu echipamente profesionale cu un grad mare de eficienta.
Prin metoda uscata cu spuma sau umeda (injectie-extractie) cu detergenti biodegradabili (ambele tipuri de metode au ca rezultat indepartarea petelor de pe covor/ mocheta, indepartarea mirosurilor neplacute, indepartarea bacteriilor, acarienilor si germenilor)
Metoda umeda prin injectie
- extractie presupune injectarea substantelor pe suprafete, alocarea de timp pentru a actiona substantele si extragerea substantelor cu mizerie.
- Metoda cu spuma uscata  presupune curatarea suprafetelor cu aparatul monodisc si spuma activa.

Curatare scaune, canapele, fotolii: pentru  materialul textil se foloseste metoda de injectie-extractie folosind solutii adecvate acestui tip de material iar pentru materialul din piele se folosesc solutii care au proprietatea de a curata in profunzime, de a hidrata si de a reda stralucirea pe o perioada indelungata.
Dupa spalare, suprafetele raman umede si necesita un timp de uscare pana cand devin din nou functionale.

Spalare suprafete vitrate si perete cortina cu alpinisti utilitari:
Pentru curatarea si spalarea geamurilor si a tuturor suprafetelor lucioase aflate la inaltime de peste 10 m utilizam servicii de alpinism utilitar.
Nu este recomandata prestarea acestor servicii la temperaturi de sub 5° C.

Dezinfectie, dezinsectie si deratizare:Servicii 3D
Dezinfectia are mai multe faze: asigurarea reducerii numarului sau concentratiei de germeni sub o limita (infectanta); anularea sau neutralizarea calitatilor agresive ale acestora (inactivare); distrugerea lor totala (sterilizarea)
Dezinsectia: aplicarea tratamentului se face sub mai multe forme si cu diferite echipamente: dezinsectie prin pulverizare cu pompa mecanica, dezinsectie prin pulverizare cu atomizorul, dezinsectie cu capcane adezive si geluri, dezinsectie prin termonebulizare, dezinsectie prin nebulizare.
Deratizare: se folosesc tratamente impotriva rozatoarelor : soareci si sobolani ca: momeala rodentidica, momeala proaspata, pasta; cereale grane, boabe si expandat; memeli parafinate/cerate, raticide pulbere.

Reconditionare pardoseli
- Reconditionarea pardoselilor prin slefuire, cristalizare (marmura, granit)
- Reconditionarea pardoselilor prin decapare, polishare sau ceruire (PVC)
- Acoperirea pardoselilor cu straturi de protectie (impermeabilizare gresie poroasa; ceruire marmura, PVC; polishare PVC)