PREZENTARE

Vision Clean este compania ce reuseste sa raspunda cu promptitudine tuturor cerintelor in materie de servicii, produse si echipamente profesionale de curatenie, obiectivul nostru fiind de a va aduce calitatea dorita in spatiul dumneavoastra.

Site-ul visionclean.ro este un site de vanzari en-gros si en-detail de produse si echipamente profesionate de curatenie, consumabile si accesorii aferente desfasurarii curateniei.

Prin intermediul aceluiasi site visionclean.ro, ne puteti contacta in vederea prestarii serviciilor de curatenie, precum si a activitatilor de management si consultanta in domeniul curateniei ( https://www.visionclean.ro/consultanta )

Societatea noastra este EXPERT CLEANING & CONSULTING SRL, cu sediul in Str. Slt. Dima Cristescu, Nr. 3B, Sector 2, Bucuresti, Cod Unic de Inregistrare RO 29231666 si numar de ordine in Registrul Comertului J40/12340/2011. Contact

Ne puteti vizita si in showroom-ul deschis in Bucuresti, sos. Morarilor nr. 2, Cladirea C35, Sector 2, de Luni-Vineri: 8.30-17.30.

PREAMBUL

Termenii si conditiile urmatoare se aplica tuturor comenzilor plasate de client catre societatea EXPERT CLEANING & CONSULTING SRL pe site-ul visionclean.ro.

Prin utilizarea visionclean.ro ṣi/sau prin plasarea unei comenzi, va obligati sa respectati termenii si conditiile specificate mai jos. Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa va asigurati ca ati citit si inteles “Termenii si Conditiile”.

Doar persoanele cu varsta de cel putin 18 ani (care nu se afla sub tutela), care au o adresa de domiciliu sau resedinta in Romania, precum si persoanele juridice, cu sediul in Romania, pot plasa o comanda.

Includerea oricaror produse sau servicii pe site-ul visionclean.ro, la un moment dat, nu implica sau garanteaza faptul ca aceste produse sau servicii vor fi disponibile in orice moment. Ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs sau prestarea unui anumit serviciu.

Ne rezervam dreptul de a modifica, periodic, aceşti “Termeni” fara a va notifica in prealabil. Comenzii dumneavoastra i se vor aplica “Termenii” specificati pe site-ul visionclean.ro la momentul plasarii comenzii si implica obligatia dvs. de plata a respectivei comenzi.

Site-ul visionclean.ro poate fi accesat in mod gratuit, prin simpla navigare in paginile acestuia, iar comandarea produselor sau serviciilor de pe site, nu este conditionata de inregistrarea/logarea ca utilizator.

Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de site, precum parcurgerea mai rapid procesului de finalizare a comenzilor, crearea posibilitatii de a stoca mai multe adrese de expediere, de a vedea si urmari comenzile, precum si istoricul achizitiilor de produse/servicii, va trebui sa procedati la inregistrarea/logarea ca utilizator.

CONFIDENȚIALITATE

In conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor (“GDPR”), (REGULAMENT (EU) 2016/679) va asiguram ca administram in condiții de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe visionclean.ro declarati ca va dati, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii site-ului visionclean.ro in urmatoarele scopuri: comunicarea cu dvs; prelucrarea comenzilor; participarea la concursuri, promotii; transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc); transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea noastra si a tertilor cu care sociatatea noastra are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Societatea EXPERT CLEANING & CONSULTING SRL va retine datele personale si in scopul de a le folosi in vederea informarii dvs. privind modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostri, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite, precum si pentru optimizarea comenzilor si a livrarilor, pentru promovarea de noi categorii de produse si in vederea acordarii de facilităti/discount-uri, pe baza statisticilor si a istoricului de comenzi.

Site-ul visionclean.ro poate contine legaturi catre alte site-uri web. Societatea EXPERT CLEANING & CONSULTING SRL nu este responsabila pentru notificarile privind confidentialitatea sau pentru continutul acestor site-uri web.

Respectam intimitatea tuturor celor care vizitează acest site. Cititi cu atentie aceste note de confidentialitate pentru a intelege cum colectam si folosim informatiile personale pe care ni le furnizati (link catre “Politica de Confidentialitate”)

INREGISTRAREA/LOGAREA (CREARE CONT)– link “Logare sau Creare cont”

Acest lucru se realizeaza prin crearea unui cont pe site-ul nostru, cont care contine date despre adresa dvs. de email si parola, ambele necesare pentru a accesa visionclean.ro.

Odata ce v-ati inregistrat pe site, contul creat de dvs. va putea fi accesat, cu usurinta, prin “Logare”, oferindu-va toate avantajele descrise mai sus.

COMANDA – link “ Cum cumperi?”

Conditiile incheierii si executarii contractelor la distanta intre noi si dumneavoastra – clienti persoane fizice sunt reglementate prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Daca efectuati comanda/achizitia in calitate de persoana juridica, persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala/familiala, nu se vor aplica prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 34/2014, ci normele de drept comun din Codul Civil.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre noi, prin email, in functie de stocul de marfa mentionat ca fiind disponibil. de catre furnizorii nostri la momentul plasarii comenzii.

Societatea noastra nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru niciun fel de prejudicii cauzate dumneavoastra ca urmare a neonorarii comenzilor, din motive ce exced vointei noastre.

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/lor in cosul de cumparaturi, urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare.

Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.

Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica in cadrul mesajului de confirmare1 sau in sectiunea ‘comenzile mele’ din contul de utilizator de pe site-ul nostru.

In momentul in care comanda a fost finalizata si confirmata, vom emite si transmite “factura electronica” sau “total de plata”.

PRETURILE

Preturile sunt cele afisate pe visionclean.ro, in momentul in care primim comanda de la dumneavoastra (cu exceptia situatiei in care apare o eroare).

Toate preturile afisate sunt preturi in Lei (RON) si includ taxa pe valoarea adaugata prevazuta de lege, dar nu includ taxa de livrare.

In cazul in care descoperim o eroare in pretul produselor pe care dumneavoastra le-ati comandat, veti fi informat cat mai curand cu putinta si vi se va oferi posibilitatea de a reconfirma comanda cu pretul corect sau de a o anula. In cazul in care nu va putem contacta, comanda va fi tratata ca fiind anulata.

PROMOTIILE (link “Promotiile”)

Promotiile sunt prezentate pe site-ul visionclean.ro la categoria (link “Promotiile”) si sunt valabile in perioada de timp mentionata pe site.

In situatia in care pentru categoria “Promotii” nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocului disponibil.

MODALITATI DE PLATA

Puteti alege una din metodele de plata agreate de societatea noastra: plata in numerar (ramburs) la primirea coletului, prin OP sau plata prin online cu cardul.

Plata in numerar, la livrare (ramburs) este metoda de plata prin care Dvs. platiti direct curierului, care va emite o chitanta. In situatia in care, coletul este livrat in Bucuresti, prin intermediul agentilor nostri, veti achita contravaloarea direct soferului, iar acesta va elibera o chitanta pentru suma primita.

Ordin de plata sau plata prin transfer bancar este metoda de plata, prin intermediul careia Dvs., dupa confirmarea comenzii, veti putea efectua plata in avans, direct in contul nostru bancar. La livrarea produsului, veti primi si factura fiscala aferenta.

Plata online (cu cardul) este metoda de plata, prin care se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA ( Classic si Electron) si MASTERCARD ( inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). 

LIVRARE (link “Livrare”)

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, asigurati-va ca datele mentionate in comanda sunt complete si corecte. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de furnizarea unor date incomplete.

Dupa inregistrarea comenzii, veti primi prin e-mail de confirmare, dupa verificarea stocului disponibil. Majoritatea produselor prezentate pe site-ul visionclean.ro sunt in disponibile in stoc, insa, in mod exceptional, termenul de livrare se poate prelungi, in condiții speciale, obiective.

Ne rezervam dreptul de a mari timpul de livrare, fara a ni se putea imputa nicio culpa in acest sens.Comenzile primite pana in ora 10 (a.m), sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare. In zilele nelucratoare, comanda se va procesa in ziua lucratoare imediat urmatoare.

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea comenzii, de cantitatea comandata si de programul curierului.

Livrarea bunurilor se face exclusiv pe teritoriul României si nu se va accepta decat o singura adresa de livrare pentru fiecare comanda.

Noi va expediem comenzile, atat prin intermediul masinilor proprii, cat si prin intermediul celor mai mari firme de curierat din Romania: Fan Courier si Urgent-Cargus. 

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania, in functie de localitatea de destinatie.

Livrarea se va face, in mod gratuit, pentru comenzi de peste 150 lei fara TVA in Bucuresti si pentru comenzi de peste 700 lei fara TVA, in limita a 20kg,  in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier si Sameday Courier, prin intermediul Curier Rapid. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepe taxe suplimentare. 

Livrarea va costa 25 Lei/TVA, pentru comenzi mai mici de 150 lei fara TVA in Bucuresti si pentru comenzi mai mici de 700 Lei fara TVA, in limita a 20kg, in orice judet al tarii unde exista centru Fan Courier si Sameday Courier. Livrarea se face prin serviciul Curier Rapid, in 48 ore. 

Exceptie fac comenzile atipice, coletele ce depasesc greutatea de 20kg, produsele de volum ce necesita un transport special (europubelele, carucioarele de curatenie si eurocontainerele mari).

Produsele vor fi livrate direct la adresa specificata in comanda. Impreună cu produsele comandate, veti primi si factura corespunzatoare, pe care va rugam să o pastrati.

In cazul in care comanda dumneavoastră este intarziata sau nu ajunge pana la data programata, va rugam sa contactati.

TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

DREPTUL DE RETRAGERE SI RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare (OUG nr.34/2014), renuntarea la cumparare (dreptul de retragere) este aplicabila doar clientilor persoane fizice si numai in cazul contractului incheiat la distanta intre dumneavoastra si noi.

Dumneavoastra aveti dreptul sa ne informati in scris – prin email sau prin formularul de retragere primit in cadrul comenzii sau prin formularul de retragere afisat pe site-ul visionclean.ro - ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului (art. 8 si art. 11 din OUG nr.34/2014). Formularul de retragere este un model si nu este obligatoriu.

Returnarea produselor se face NUMAI PRIN CURIER la adresa : Bucuresti, sos. Morarilor nr. 2, Cladirea C35, Sector 2, destinatar SC EXPERT CLEANING & CONSULTING SRL.

Costul de transport, in cazul returnarii produselor, este suportat la catre Dvs. Nu vor fi primite retururile in care se mentioneaza “plata ramburs” sau “plata la livrare”.

Noi va rambursam banii, in contul mentionat in formularul de retur, in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului. Art. 13 alin 1 si 4 din OUG nr. 34/2014 stabilesc ca: “Profesionistul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, nu mai târziu de 14 zile de la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării (in cazul contractelor de vanzare)”

Nu acceptam returnarea:

Produselor desigiliate;

Produselor ce au fost utilizate.

Conform art. 16 din OUG nr.34/2014, intitulat “Exceptări de la dreptul de retragere” prevede in mod expres:

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:

e) furnizarea de produse sigilate, care nu pot fi returnate, din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator;”

Va rugam sa returnati produsele in starea in care le-ati primit, insotite de bonul fiscal sau factura TVA si de formularul de retur.

In situatia in care vom constata diminuarea valorii produselor, rezultată din manipularea necorespunzatoare a acestora sau desigilarea acestora, ne rezervam dreptul de a va instiinta si a va solicita plata unei sume corespunzatoare diminuarii valorice suferite de produs.

GARANTII

Toate produsele comandate beneficiaza de garantia oferita de fiecare producator in parte. Produsele comercializate pe site-ul visionclean.ro nu sunt contrafacute. Va rugam sa cititi si sa respectati instructiunile afisate pe eticheta produsului!

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate, fiind pe deplin aplicabile dispozitiile din Legea nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora (actualizata) coroborate cu prevederile din OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aprobata prin Legea nr. 157/2015.

Site-ul visionclean.ro garanteaza integritatea produselor comandate. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie in original, emis de importator sau furnizor.

Garantia se acorda cu respectarea conditiilor de instalare, folosire si intretinere specificate in “Manualul de utilizare” al aparatului care a fost predat beneficiarului la livrare.

Garantia nu se aplica daca Certificatul de Garantie, factura, modelul sau seria produsului s-au pierdut sau sunt ilizibile.

In functie de produse si de furnizori, Furnizorul asigura garantii cuprinse intre 12 luni si 2 ani. 

Detergentii/ solutiile de curatat au termen de valabilitate 24 luni de la data producerii.

Se recomanda efectuarea reviziilor periodica 6 luni sau 12 luni in functie de gradul de utilizare a echipamentului. In cazul echipamentelor cu avertizor service se recomanda efectuarea reviziei cand s-a atins intervalul de service. Costul reviziei este suportat de catre beneficiar: deplasare, manopera si eventuale repere uzate.

Garantia isi pierde valabilitatea in urmatoarele conditii: incendii, accidente, furt, neglijenta in utilizare, manipulare, transport sau instalari necorespunzatoare, supravoltari, nerespectarea normelor de electrosecuritate, modificari sau adaptari necorespunzatoare, existenta de corpuri straine in interiorul aparatului (inclusiv animale sau insecte).

Garantia nu se acorda pentru componentele care au uzura normala, cum ar fi cabluri de alimentar, garnituri, curele de transmisie, rulmenti, perii de carbuni, filtre, talpi, perii si lamele de aspiratie, furtunuri si conducte, roti, site spumare, etc., acestea urmand a fi schimbate de furnizor pe cheltuiala beneficiarului. Garantia nu se extinde asupra accesoriilor si materialelor consumabile.

Garantia nu se aplica pentru componentele care sunt deteriorate din cauza utilizarii de produse chimice care au impact negativ supra functionarii echipamentului. Exemplu: substante coroziv, clorigene, nedizolvabile sau cu profil de spumare neadecvat. In caz de incertitudine solicitati avizul scris al furnizorului pe baza specificatiilor si a fiselor cu date de securitate aferente produsului.

Deteriorarile de genul zgarieturilor, elemente demontabile sau nedemontabile rupte sau fisurate, ce nu au fost semnalate de beneficiar la momentul receptiei nu fac obiectul garantiei; aceste subansamble vor fi inlocuite numai contracost.

Service in garantie se executa numai de catre personalul autorizat al furnizorului, orice interventie neautorizata ducand la pierderea acesteia.

In cazul sesizarilor nefondate obligatia beneficiarului este de a suporta costul deplasarii si a unei taxe de constatare de 100 lei + TVA.

RECLAMATII SI RETURNAREA PRODUSELOR

In momentul receptionarii produselor, va rugam sa verificati cu atentie produsele primite pentru conformitate: cantitate, model, eventuale defecte de fabricatie. 

In cazul in care produsele pe care le-ati achizitionat prezinta defecte, site-ul nostru respecta toate reglementarile prevazute de lege privind garantia (Ordonanţa nr. 9/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora).

In cazul in care aveti o reclamatie cu privire la defecte evidente sau cantitatea nu corespunde cu cele comandate de dvs, va rugam sa ne anuntati in maxim 2 zile lucratoare de la primirea comenzii.

Orice reclamatie trebuie facuta prin e-mail (sesizari@visionclean.ro) sau la numarul de telefon specificat pe site. Sesizarea trebuie sa contina descrierea defectului reclamat si o copie a facturii (sau orice alt act care sa demonstreze achizitia). Orice sesizare va fi procesata fara intarziere si clientul va fi informat despre constatarile facute. In situatia in care este intemeiata o asemenea solicitare, vom inlocui pe cheltuiala noastra produsele defecte sau/si care lipsesc.

Daca aveti probleme legate de o comanda/sesizare, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuită cu dna. Laura Achim , email: office@visionclean.ro

Conform legislatiei in vigoare, nu putem accepta retururi, decat in cazurile enumerate mai sus (defecte si cantitate gresite).  NU acceptam returul produselor desigiliate, al produselor al caror ambalaj original este deteriorat sau al produselor ce au fost utilizate.

In conditiile in care acceptam returul comenzii/a unei parti din comanda, returnarea produselor se face NUMAI PRIN CURIER la adresa din : Bucuresti, sos. Morarilor nr. 2, Cladirea C35, Sector 2, destinatar SC EXPERT CLEANING & CONSULTING SRL.

Costul de transport, in cazul returnarii produselor, se achita de Dvs. Nu vor fi primite retururile in care se mentioneaza “plata ramburs” sau “plata la livrare”.

Toate produsele, pentru care se accepta returul, se vor restitui in ambalajul original, cu etichetele individuale nerupte, insotite de bonul fiscal sau factura TVA.

Clientii persoane fizice au dreptul, conform Ordonanţei nr. 9/2016, de a ne solicita repararea sau înlocuirea produsului neconform, intr-o perioada de timp ce nu va depăşi 15 zile de la data la care dumneavoastra ne-ati returnat produsul. Totodata, aveti dreptul de a solicita restituirea pretului.

In cazul clientilor persoanelor juridice, veti aduce la cunostinta noastra orice reclamatie referitoare la produsele ce v-au fost livrate, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Nereceptionarea coletelor comandate sau solicitari de returnari, in mod repetat, vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi de la client.

REZILIEREA UNOR TERMENI

In cazul in care o parte a acestor Termeni este interzisa sau considerate fara efect de orice instanta sau organism de reglementare, ceilalti Termeni vor continua sa se aplice.

DREPTURI DE PROPRIETATE

Toate drepturile de proprietate intelectuala, cum ar fi marcile si drepturile de autor de pe site-ul visionclean.ro, revin companiei SC EXPERT CLEANING & CONSULTING SRL.

Orice utilizare a site-ului visionclean.ro sau a continutului sau, inclusiv copierea sau stocarea integrala sau partiala a continutului (poze, descrierea produselor, etc), in alt scop decat pentru uzul dumneavoastra personal si necomercial, este interzisa fara permisiunea scrisa SC EXPERT CLEANING & CONSULTING SRL.

Orice incalcare a dreptului de autor sesizata pe site se poate raporta la adresa de e-mail: office@visionclean.ro

RASPUNDEREA NOASTRA

Nu va exclusa sau limitata raspunderea noastra cu privire la orice aspect, pentru care ar fi ilegal sa ne limitam sau sa ne excludem raspunderea.

Raspunderea noastra maxima fata de dumneavoastra pentru orice pierdere sau paguba care se produce in legatura cu comanda dumneavoastra pe visionclean.ro va fi limitata la pretul total al comenzii dumneavoastra.

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora.

Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Mai sus mentionatele reglementari, intitulate “TERMENI SI CONDITII” sunt guvernate si interpretate in conformitate cu legislatia din Romania si orice litigii vor fi solutionate exclusiv de instantele romane.

INFORMAŢII DESPRE COMPANIE

SC EXPERT CLEANING & CONSULTING SRL (Vision Clean)

Sediul social: Str. Slt. Dima Cristescu, Nr. 3B, Sector 2, Bucuresti

C.I.F. : RO 29231666, Reg. Com. J40/12340/2011

IBAN :RO73BTRL04401202C55558XX, Banca Transilvania

IBAN: RO97TREZ7025069XXX015076, Banca Trezorerie, Sector 2

Date de contact showroom

Sos. Morarilor nr. 2, Cladirea C35, Sector 2, Bucuresti - Orar: 08:30-17:30

Tel: 0725578051 / 0720341946

Fax: 0314381610

Email: office@visionclean.ro; comenzi@visionclean.ro